Ekologisk Shoppingväska med långa handtag Bred, Svart.

89 kr

Ekologisk Väskor|Shoppingväskor|Presenter från Svenska nätbutiken Hildur (Just nu: 89 kr). Från ekologiska varumärket Neutral. EkologiskaMärkning – Fairtrade

Artikelnr: NEU90015_Black Kategorier: , ,

Beskrivning

Produktfärg: Svart|Brun

Material: Bomull

Certifierat Ekologiskt

Shoppingväska med långa handtag Bred, Svart. är en certifierad ekologisk produkt. Just nu köper du den för endast 89 kr hos Svenska nätbutiken Hildur

Detaljerad Ekologisk-information:

Shoppingväska med långa handtag Bred, Svart.

En något bredare shoppingväska med långa handtag. Bomullen i väskan är både certifierad ekologisk och Fairtrade. En perfekt shoppingväska för dig som vill undvika plastpåsar.

100% ekologisk och Fairtrade bomull

Färg: Svart
Tyg: 120 gsm

Tillverkningsland: Indien

Storlek: 51x32x14 cm

NEUTRAL
Neutral® är ett danskt företag som har ett brett utbud av T-shirts, tröjor, byxor, mm gjorda av 100% ekologisk rättvisemärkt bomull. Genom hela Neutrals produktionsprocess garanteras respekten för människor och planeten med deras Certified Responsibility.

Neutral har utsetts till världens bästa textilföretag och vinnare av Sustainia Award i kategorin mode 2013. Sustainia Award är ett internationellt organ som nominerar företag inom tio olika kategorier med fokus på en långsiktig och hållbar utveckling för framtiden. I juryn sitter bl a Arnold Schwarzenegger och Gro Harlem Bruntland.

Ekologiska Kategorier

Väskor|Shoppingväskor|Presenter

Ekologiskt Varumärke:

Neutral

Egenskaper:

Certifierade

Ekologiska Märkningar:

Fairtrade

Butikens produktnummer

NEU90015_Black

Mer information

Färg

,

Varumärke

Material

Egenskap

Ekologisk Märkning