Ekologisk Bodyoil Salvia/Rosmarin/Lavendel

279 kr

Ekologisk Hudvård från Svenska nätbutiken Hildur (Just nu: 279 kr). Från ekologiska varumärket L:A Bruket. EkologiskaMärkning – Cosmos Organic|USDA-Certifierad

Artikelnr: LAB046 Kategori:

Beskrivning

Produktfärg: Lavendel|Vit

Storlek: 120ml

Certifierat Ekologiskt

Bodyoil Salvia/Rosmarin/Lavendel är en certifierad ekologisk produkt. Just nu köper du den för endast 279 kr hos Svenska nätbutiken Hildur

Detaljerad Ekologisk-information:

Bodyoil Salvia/Rosmarin/Lavendel

En balanserande ekologisk kroppsolja från Lilla Bruket med eteriska oljor från salvia, rosmarin och lavendel som skyddar och mjukar upp huden. Använd oljan över hela kroppen istället för bodylotion, som en massageolja eller ha några droppar i badet. Eteriska oljor från salvia, rosmarin och lavendel är balanserande och lugnande. Avokadoolja är en mild, vårdande och skyddande olja som bevarar fukten. Mandelolja är lugnande samtidigt som den är mjukgörande och skyddande.

120ml

INGREDIENSER

Mandeloljan mjukgör, skyddar och lugnar. Olivoljan lindrar och vårdar. Eteriska oljor från Salvia, Rosmarin och Lavendel är alla antiseptiska och stärker och lugnar sinnet. Innehåller enbart ekologiska ingredenser: Mandelolja (Prunus amygdalus sativa), Tistelolja (Carthamus tinctorius), Olivolja (Olea europaea), evitamin (Tochopherol) samt Linalol och Limonene som ingår naturligt i eteriska oljor.

L: BRUKET
Lilla Brukets naturliga och närproducerade hudvård är vackert förpackad och doftar ljuvligt. Företaget som startade 2008 med endast en tvål i sortimentet har nu ett brett utbud av bland annat salvor, krämer, strykvatten, doftljus, hårprodukter och flytande tvålar. Innehållet i produkterna är noga utvalt och L: Bruket använder ekologiskt odlade ingredienser i så stor utsträckning som möjligt. Råvarorna är certifierade av åtminstone en av dessa kontrollorganisationer: Soils Association(UK), NOp-Usda (USA) och Ecocert (Europa). Lilla Brukets produkter tillverkas traditionsenligt och för hand i Varberg.

Ekologiska Kategorier

Hudvård

Ekologiskt Varumärke:

L:A Bruket

Egenskaper:

Mjukgörande|100% Naturliga|Lugnande effekt|Certifierade

Ekologiska Märkningar:

Cosmos Organic|USDA-Certifierad

Butikens produktnummer

LAB046

Mer information

Färg

,

Varumärke

Egenskap

, , ,

Ekologisk Märkning

,

Storlek